Fair Food Stories

Ben jij een (korte keten-)boer, ambachtelijke producent, verwerker, kok, fair food handelaar, …? Met mijn Fair Food Stories schrijf ik jouw verhaal neer en zet ik jou en je bedrijf en producten mooi op beeld. Zo kan jij de beste versie van jezelf tonen aan de wereld.

Jouw verhaal in Woord…

Jij brengt je uren het liefst door op het veld of tussen de dieren. Je geeft liefde aan wat moet groeien en bloeien. Jouw ziel ligt in je producten. Dát is waar het om draait.
Daarnaast dien je je zaak te runnen. Je komt handen en uren te kort.

Aan je bureau ben je niet vaak te vinden, laat staan om je even rustig neer te zetten om eens na te denken over je marketingteksten en -beelden. Dat moet telkens weer tussendoor gebeuren. Het is nu al vaak 11 of 12u ‘s nachts voordat je überhaupt de káns hebt om achter je bureau te kruipen…

Je zichtbaarheid en presentatie boeten daar helaas op in… Jouw verhaal is het nochtans waard om te schitteren; het dient verteld te worden!

Sta me toe naar je te luisteren. Vertel me jouw verhaal en laat me in je hoofd kruipen. Dan kruip ik vervolgens in mijn pen. Ik zet jouw verhaal, jouw visie, op papier. Zo kan jij blijven focussen op de kern van de zaak: zorgen voor (h)eerlijke voeding.

Lees even mee waarmee ik jou kan helpen…

Reportage

Een reportage over jou en je bedrijf. Jouw verhaal eindelijk mooi neergeschreven. Deze teksten kan je inzetten waar en wanneer je wil om jezelf voor te stellen, te presenteren, … Indien jij dat wenst, combineren we dit met een foto-reportage.

Nieuwsbrieven

Verbeter je klantenbinding door je klanten een blik achter de schermen te gunnen en hen nauwer te betrekken bij je bedrijf. Wij zorgen voor tekst en beeld na jouw input.

Website-teksten

Bevat jouw website enkel wat praktische informatie of lezen jouw klanten ook volgens welke visie jij werkt, wat de geschiedenis van je bedrijf is, wie jij bent en waarom je doet wat je doet? Verleid hen met aantrekkelijke, wervelende teksten op jouw website!

Blogposts

Heb je al een eigen website? Maak er dan gebruik van en hou hem levendig door regelmatig blogberichten te delen. We nemen jouw klanten mee in jouw wereld, vertellen jouw verhaal en geven hen achtergrondinformatie over jouw vakgebied.

Persberichten

Laat van je horen en werp je op in de lokale media! Geen idee hoe een persbericht te schrijven of uit te sturen? We’ve got your back.

Flyerteksten

Welke info pen je neer op een aantrekkelijke flyer? Laat ons even meedenken en jouw tekst opmaken.

Social media content

De sociale media zijn heel erg aanwezig tegenwoordig. Dat kan vermoeiend zijn, maar biedt ook heel wat mogelijkheden. Het is een ideaal medium om de binding met je klanten aan te gaan en hen een kijkje achter de schermen te geven. Samen bespreken we de onderwerpen waarover jij de komende tijd graag communiceert. Ik creëer de gewenste content en plan deze voor jou in op je sociale media-kanalen.

… en in Beeld.

Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Dat weten we allemaal. Maak jouw Fair Food Stories af met een foto-reportage en zet jouw verhaal kracht bij met enkele mooie beelden die je kan blijven gebruiken.

Jouw eigen website.

Mooie teksten en beelden hebben is één. Nog geen eigen website om naar buiten te komen met dit alles? Nog even geduld en wij zorgen binnenkort ook voor een eenvoudige maar degelijke basis van waaruit jij verder kan werken en groeien. Heb je graag ook een webshop? Doen we!